Polish_20210831_192117603.jpg

We Are

YOUR 4x4 PARTNER

Goed kunnen zien in het donker is een must voor elke off road rijder. Ook hier hebben we een oplossing voor.

Raptor! DE beste lak voor uw 4x4, gemakkelijk zelf aan te brengen met behulp van de spuitpistolen.

Secure verzending

Secure verzending,

binnen de Benelux met:


Orders boven de 30kg zullen wij zoveel mogelijk via ZJ-Travels & logistics proberen te verzenden. Wij hebben de handen ineen geslagen met dit bedrijf en willen dat de producten die u bestelt veilig en wel bij u aan komen, Hiervoor vertrouwen wij op dit bedrijf.

Maar er is meer!

Met een passie voor Off-road, overland avontuur en een drang om nieuwe dingen te leren en uit te proberen kwam dit bedrijf al snel bij WMT terecht om hun eigen wagen eens goed onder handen te nemen. Dit heeft geleidt tot een samenwerking op meerdere gebieden. Hierdoor kunnen we advies op heel veel gebieden bieden, wilt u uw wagen prepereren voor een bepaald soort gebruik? Geen probleem, stuur ons een bericht hier via de website en dan helpen wij u verder!

Onderhoud!

Voor snorkels voor bijna alle merken en types bent u bij ons ook aan het goede adress.

Geen tijd, zin of gereedschap om ondehroud aan uw wagen te doen? 

Geen probleem! ook dit kunnen wij doen voor u! 

Stuur ons gerust een berichtje!

Voor al uw kampeer en overland benodigdheden bent u bij ons aan het goede adress. Wij kunnen veel producten leveren en ook monteren.

Hier vind u onze volledige collectie aan lieren. Wij bieden een zeer breed assortiment aan qua merk en types, denk aan: Warn, Tyrex, Dragon, Kingone en ga zo maar door.

Voor alle verhogings setjes en ophangings onderdelen kunt u hier klikken. Wij kunnen meer aanbieden dan we nu in onze shop hebben staan. Email gerust voor meer info.

Bar-work is waar het voor ons mee begon! Wij kunnen alles costum maken, email voor de mogelijkheden. Merk bar-work kunt u hier ook vinden.

ALLES wat met lieren, recovery en overige producten te maken heeft staat onder dit kopje. Het is het zeker waard even te kijken tussen wat voor leuks we allemaal hebben.